INTERIEURADVIES, VASTGOEDSTYLING & FOTOGRAFIE

FOR THE LOVE OF A HOME
Ontvang mijn gouden interieur tips!
DIENSTEN
 

STUDIO 1347 is een creatieve studio, waar je terecht kunt voor het inrichten van je woning, door middel van een INTERIEURONTWERP. Denk daarbij aan advies m.b.t. meubelopstelling, meubelkeuze, kleurplan, verlichtingsplan, groenplan, accessoire plan, moodboard/sfeerplan en zelfs een shoppinglist (hoe handig is dat!).


Wij starten met een gesprek om elkaar te leren kennen, jou wensen te bespreken en jou stijl te ontdekken. Met de kennis en ervaring gaat STUDIO 1347 aan de slag met het ontwerp proces. Het resultaat... een exclusief ontwerp met genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan of de coördinatie over te laten aan STUDIO 1347. 

Maar STUDIO 1347 doet meer dan dat, ook kunnen wij je helpen bij het verkoop klaar maken van je woning d.m.v. VERKOOPSTYLING. 

De gehele WONINGPRESENTATIE kan door STUDIO 1347 verzorg worden (denk daarbij aan het inmeten van de woning, volgens de NEN 2580 norm, 2D en 3D plattegronden, 360 FOTOGRAFIE, VIDEO, PROFESSIONELE WONINGFOTOGRAFIE, het schrijven van een pakkende verkooptekst en een sprankelende brochure in de vorm van een magazine, welke online deelbaar is. Daarnaast kan je ook advies vragen met betrekking tot de aan- en verkoop van je woning, door middel van VERKOOPCOACHING. STUDIO 1347 kan je in dit hele traject begeleiden. 

Het fijne hiervan is dat je één aanspreekpunt hebt en één vast vertrouwd gezicht voor alle facetten van de verkoop/aankoop van je woning.

STUDIO 1347 | liefde voor interieur en mooie spullen | creatief | puur | basis | gezelligheid |  inspiratie | passievol | gevoel | humor | gekkigheid | van niets iets maken| professioneel |

 
ABOUT

STUDIO 1347 is opgericht door Ursula van Marwijk en is aangesloten bij het Landelijk Netwerk van Verkoopstylisten.

Door mijn achtergrond binnen de makelaardij en gevoel voor styling weet ik een woning op de juiste manier te presenteren. Mijn kracht is de verkoper zoveel mogelijk bij dit traject te betrekken en te begeleiden. Daarbij ben ik afgestudeerd aan de Fotovakschool en tevens docent woningfotografie. Hierdoor kan ik een totaalpakket aanbieden, wat heel fijn is om steeds hetzelfde aanspreekpunt te hebben. 


Kennis en ervaring heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn opleidingen makelaardij, fotografie, vastgoedstyling en binnenhuisarchitectuur. Naast het toepassen van mijn kennis in de praktijk, ben ik altijd op de hoogte van de woontrends en de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt.

STUDIO 1347 helpt graag bij het hele verkooptraject. Van het verkoop klaar maken van uw woning tot het geven van tips, ik kan het hele verkooptraject begeleiden door middel van verkoopcoaching. Maar ook het allerbelangrijkste bij de verkoop van een woning de woningpresentatie. Door middel van fotostyling, woning/interieurfotografie en de juiste presentatie (brochure).

Tevens is STUDIO 1347 gespecialiseerd interieurontwerp/styling en help ik graag bij het inrichten van een nieuw of bestaande woning, om zo een woning tot een echt 'thuis' te laten voelen. Van het bepalen van kleuren tot het geven van een uitgebreid interieuradvies kan je bij STUDIO 1347 terecht. 

Neem gerust contact met me op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

INSTAGRAM PORTFOLIO
 

STUDIO 1347 richt zich op de fotografie en presentatie van interieur en vastgoed. Wil jij je huis of object optimaal presenteren en daarmee de verkoop stimuleren? Of heb jij net een aankoop gedaan en heb je een creatieve blik nodig voor de inrichting van jouw woning. Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een offerte of vrijblijvende kennismaking.

CONTACT
ABOUT
GET SOCIAL
MORE INFO

Volg STUDIO 1347 op social media en kijk als eerste binnen bij de nieuwste te koop staande woningen. Blijf op deze manier op de hoogte van ons laatste werk, aanbiedingen, tips en trends.

Elk huis heeft een verhaal. Laat het ons vertellen. Heb je een vraag, of wil je samenwerken? Bel of mail gerust!

STUDIO 1347 is aangesloten bij
Landelijk Netwerk Verkoopstylisten en in het bezit van een LNV Master keurmerk

STUDIO 1347 helpt je om je huis op een aantrekkelijke manier te presenteren. Met als doel hiermee de juiste doelgroep te bereiken en een snellere of betere verkoop te realiseren.

STUDIO 1347 is tevens gespecialiseerd in interieurontwerp/styling en woning-/interieurfotografie

​​

gevestigd: Duiven, actief in geheel Nederland

studio1347@gmail.com

Tel.: 06-51372975

KvK: 685 556 60

BTWnr.: NL218155931B02

algemene voorwaarden

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle


© 2019 STUDIO 1347. All rights Reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now