vastgoedstyling

Voor een goede woningpresentatie heb je geen flitsend interieur of luxe woning nodig. Door items te herschikken en de juiste belichting te kiezen, wordt vrijwel elke ruimte fotogeniek. We zien het juist als een uitdaging om met kleine aanpassingen grootse effecten te bereiken. Zo proberen we ieder huis er smaakvol en uitnodigend uit te laten zien.

Ga je je huis verkopen?
Dan wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw huis er op woningsites (zoals Funda.nl) tussenuit springt. Alles draait om de eerste indruk. En één van de eerste dingen die potentiële kopers op de woningsites zien, zijn foto’s van het interieur. Dus die wil je er opvallend mooi laten uitzien. Dat doe je met de juiste styling en daar kan STUDIO 1347 je bij helpen. Ook als de woning al helemaal leegstaat. STUDIO 1347 heeft 4 pakketten Verkoopstyling die kunnen bijdragen je huis snel en goed te verkopen: Mondeling advies, Basis verkoopstyling, Totaal verkoopstyling en Meubelverhuur.

 

Verkoopstyling
Om je woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop, zijn een aantal zaken van belang. Hiervoor bekijken we de woning vanuit een potentiële koper: welke mogelijkheden zijn er? Wat zijn de pluspunten van het huis? Die zullen we extra benadrukken met styling tools. Zodat koper zich makkelijker kan voorstellen er zelf te wonen. Als de woning na mijn verkoopstyling snel en ook nog tegen een hogere prijs dan verwacht wordt verkocht, is mijn doel bereikt.

LASTIG OM UW

(LEEGSTAANDE) WONING

TE VERKOPEN?​

HET IS NOOIT TE LAAT VOOR VASTGOEDSTYLING


© 2019 STUDIO 1347. All rights Reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now