VASTGOEDSTYLING
INTERIEURFOTOGRAFIE
VASTGOEDPRESENTATIE

Bij STUDIO 1347 geloven we niet in standaard, maar elke woning is uniek. Dit moet je daarom op een goede manier presenteren, het totaal 'plaatje' moet kloppen. Je hebt immers maar één kans om een eerste indruk te maken. We maken presentaties die woningzoekers de mogelijkheden van een pand laten zien én beleven. We proberen de kwaliteiten en het karakter in ieder huis naar boven te halen en behandelen ieder pand – groot of klein – als een uniek. Hoewel iedere woningpresentatie anders is, is het proces vaak hetzelfde:

Stap 1: verkoopstyling

Om een woning zo goed mogelijk op de markt te zetten is het van belang dat het totaal 'plaatje' klopt.
Van slimme styling tips tot complete metamorfoses, alles is mogelijk en wij bekijken samen wat de woning nodig heeft voor een succesvolle verkoop. We zorgen dat we jouw huis van zijn beste kant laten zien. Zodat de koper zich er welkom en thuis zal voelen.

Stap 2: woningfotografie

Bij STUDIO 1347 geloven we niet in standaard, elke woning is uniek! We maken frisse interieurfoto’s met een magazine 'feel'. Smaakvol, realistisch en mooi belicht. Beelden die inspireren en aantrekkelijkheid creëren.

Stap 3: de presentatie (het magazine)

Ervaar de pluspunten van elke ruimte en proef de sfeer van je nieuwe buurt. Met een magazine krijgen woningzoekers een prachtig binnenkijkje in de woning. Het is een uitstekende en effectieve marketingtool, waarin alle mooie details en mogelijkheden van het huis gepresenteerd worden als in een woonmagazine.

Steeds meer mensen zoeken een huis op hun IPad of mobiel. Het magazine is ook voor deze gebruikers heel toegankelijk. Een magazine spreekt veel meer tot de verbeelding dan een standaard brochure. Met frisse foto’s en een inspirerende tekst, opgemaakt in de stijl van de woning. Zowel online te gebruiken, als in print. Als dat geen indruk maakt.

Please reload

STUDIO 1347 is ervan overtuigd dat een aantrekkelijke presentatie

de verkoop van een huis aanzienlijk versnelt.

Doordat STUDIO 1347 alle facetten in huis heeft van

styling, fotografie tot vormgeving,

kunnen we jouw huis extra aantrekkelijk maken voor potentiële kopers.

Onze kracht?

Complete vastgoedpresentaties waarin creativiteit, originaliteit en deelbaarheid

de basis vormen.

Voorzien van de mooiste interieurfoto’s, volledig vormgegeven in de stijl van jouw huis,

zowel digitaal, als in print.

Zo zorgen we ervoor dat jouw huis eruit springt,

waardoor het sneller en voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht.


© 2019 STUDIO 1347. All rights Reserved

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now